Witamy na aukcji z dodatkami masarskimi do wędlin !
Przedmiotem aukcji jest super termometr wbijany z sondą 0-300 °C
Termometr z sondą do pieczenia, gotowania, sprawdzania temperatury wody, bardzo dokładny, błyskawicznie podaje wynik. Zgodnie z zasadami GMP/GHP oraz systemem HACCP obróbkę cieplną należy prowadzić w taki sposób, aby zachować jak największą wartość odżywczą i zdrowotną potraw.
Temperatura pracy 0-300°C. Wygodna, okrągła tarcza czytnika pozwala szybko i bez wątpliwości zanotować właściwa temperaturę. Dzięki termometrowi nie będziesz miał wątpliwości co do temperatury wody podczas odparzania wędlin.
Temperatura w środku pieczonego mięsa powinna osiągnąć następujące temperatury;
*dla wołowiny 63°C,
*dla drobiu 83°C,
*dla wieprzowiny 74°C.
Metalowa konstrukcja chroni przed uszkodzeniami, a stalowy próbnik tzn: sonda zapewnia bezpieczeńtwo stosowania. Obudowa ze stali nierdzewnej 10/1, długość sondy 150mm, średnica skali pomiarowej 52mm.
Termometr bardzo dobry uniwersalnego zastosowania podczas wędzenia do pomiaru temperatury wewnątrz wędzarni, po wędzeniu posłuży do pomiaru temperatury wody podczas parzenia.
|
>> Przesyłki realizujemy Pocztą Polską lub kurierem UPS, wybór należy do kupującego !
Przy wpłacie na konto:
Paczka do 1 kg: 10 zł - ekonomiczna, 11,50 zł - priorytetowa
Paczka do 2 kg: 11,50 zł - ekonomiczna, 13,50 zł - priorytetowa
Paczka do 5 kg: 13,50 zł - ekonomiczna, 15 zł - priorytetowa
Firma kurierska UPS do 30 kg - 20 zł
Za zaliczeniem ( płatne przy odbiorze towaru):
Paczka do 0,5 kg: 11 zł - ekonomiczna, 14 zł - priorytetowa
Paczka do 1 kg : 13 zł - ekonomiczna, 16 zł - priorytetowa
Paczka do 2 kg : 14,50 zł - ekonomiczna, 17,50 zł - priorytetowa
Paczka do 5 kg : 16,50 zł - ekonomiczna, 20 zł - priorytetowa
Firma kurierska do 30 kg - 26 zł
Zapraszamy na pozostałe aukcje oraz do zakupu. Jeśli potrzebują państwo innych produktów do wyrobów wędliniarskich których akurat w danym momencie jest brak na aukcji prosimy o kontakt @email, wystawimy aukcję na allegro !
W stałej ofercie posiadamy:
- jelita naturalne wieprzowe do kiełbasy, kaszanki
- osłonki sztuczne białkowe do kiełbas typu krakowska, szynkowa
- osłonki poliamidowe do salcesonu, mielonek, pasztetowej itp.
- osłonki barierowe termokurczliwe
- noże masarskie polskie i zagraniczne
- siatki do wędlin i serów
- sitka i nożyki do maszynek ręcznych i elektrycznych (alfa, zelmer, diana)
- profesjonalne nadziewarki ze stali szlachetnej nierdzewnej (5kg i większe)
- przyprawy naturalne oraz mieszanki do kiełbas
- inny drobny sprzęt pomocny podczas wyrobów domowych
Serdecznie zapraszamy państwa do zakupów !
Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved. 2011 Wyroby-Domowe
|