Termometr gastronomiczny HACCPebro TLC 1598, -50 - 200 °
Producent: ebro / Numer produktu: 101602 / Waga produktu: 0.09kg
Spożywczy termometr bagnetowy HACCP Ebro TLC 1598
Termometr gastronomiczny HACCPebro TLC 1598, -50 - 200 °
Termometr ze składaną sondą ze stali nierdzewnej, przeznaczony do pomiaru temperatury powietrza, płynów i żywności (mięso, owoce itp.).Charekterystyka
- Zakres pomiarowy: od -50 do +200°C
- Składany czujnik
- Wytrzymała obudowa
W zestawie
- Wbudowana na stałe bateria
- Instrukcja obsługi
- Certyfikat kalibracji fabrycznej
Wyposażenie
- Wyświetlacz LCD
- Bagnet wykonany ze stali nierdzewnej
- Wyświetlacz LCD
- Krótki czas reakcji
- Wysoka precyzja
- 3 punktowa kalibracja
Specyfikacja techniczna
Typ czujnika | Pt1000 |
Długość netto | 158 mm |
Szerokość netto | 44 mm |
Waga netto | 70 g |
Częstość próbek | 8 s |
Długość czujnika | 105 mm |
Kalibracja do | bez kalibracji |
Dokładność podstawowa | ± 0,3 °C |
Zakres temperatury | Od -50 do +200 °C |
Zasilanie | Bateria litowa wbudowana na stałe |
Rozdzielczość | 0.1 °C |
Wysokość netto | 18 mm |
Pozostałe zdjęcia
Warunki zakupu
Na wszystkie nasze produkty oferujemy 20 dniowy termin zwrotu oraz 24 miesięczną gwarancję (dla produktów marki Voltcraft gwarancja wynosi 36 miesięcy) - daje to pewność jakości towarów i bezpieczeństwa zakupów.
Nasze magazyny znajdują się w Niemczech, dlatego przeciętny termin realizacji zamówienia (dostawy) wynosi 2-5 dni roboczych. Liczony jest od dnia zapłaty.
A w przypadku przesyłek płatnych „za pobraniem” od dnia złożenia zamówienia.
UWAGA! Brak możliwości odbioru osobistegoCzytaj więcej
© Copyright
by Conrad 2015
Kontakt: pn.-pt. w godzinach 9.00 - 17.00, tel.: 801
[zasłonięte] 133 lub 12
[zasłonięte] 00, e-mail:
[zasłonięte]@conrad.pl