|
Kontakt telefoniczny od poniedziałku do piątku w godz. 10:00 - 15:00. Przepraszam nie czytam i nie odpowiadam na smsy.
663 [zasłonięte] 241 Wszelkie pytania proszę kierować na pocztę elektroniczną
[zasłonięte]@gmail.com
WYSTAWIAM FAKTURY VAT
|
|
|
|
Zakupione przedmioty wysyłam 1-2 dni po otrzymaniu wpłaty na moje konto Pocztą Polską
oraz kurierem
Opcja transportu z kosztami podana jest każdorazowo w każdej aukcji.
|
|
|
|
Niezależnie od ilości zakupionych artykułów opłatę za przesyłkę ponoszą Państwo tylko jeden raz. Zawsze jest to najwyższy koszt wysyłki spośród wszystkich zakupionych przedmiotów na moich aukcjach.
|
|
|
|
Numery kont przy przedpłacie na rachunek bankowy:
CREDIT AGRICOLE
NR KONTA 09 1940 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0761297 [zasłonięte] 000000
BANK ZACHODNI WBK
NR KONTA 87 1500 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0701011 [zasłonięte] 718500
|
|
|
|
WITAM NA MOJEJ AUKCJI NA KTÓREJ OFERUJĘ GAŁKĘ (UCHWYT) Z TERMOMETREM NA POKRYWKI GARNKÓW FIRMY KING HOFF
Gałka z termometrem
PRZEZNACZENIEGałka z termometrem na pokrywki garnków, uniwersalna pasuje do większości modeli garnków, patelni, rondli itp. takich firm jak ROSSLER, HOFFNER, ZEPTER, BERGNER, OSCAR COOKS, BLUMHAUS, EDELHOFF. Funkcjonalny uchwyt (gałka) do pokrywek, wyposażony w termometr o wysokiej czułości. Łatwy montaż na większości rodzajów pokryw, z wmontowaną śrubą do uchwytu. Nie należy dokręcać do końca, metal pracuje pod wpływem temperatury. Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Banalny montaż.
Nie można używać w zmywarkach. Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej.
Tarcza pomiarowa termometru
DANE TECHNICZNE TERMOMETRU • zakres pomiaru temperatury od 0°C do +120°C
• średnica uchwytu termometru 5,8 cm
• średnica podstawki termometru 7,1 cm
• wysokość 4,6 cm
• mała bezwładność przy zmianie temperatury – szybka reakcja na skali
• obudowa ze stali nierdzewnej 18/10 oraz bakielitu
Ukompletowanie termometru
Pudełko termometru
PRZEDMIOT FABRYCZNIE NOWY. IDEALNY NA PREZENT
JAKO GRATIS OTRZYMASZ PRZEPISY W WERSJI ELEKTRONICZNEJ ZAWIERAJĄCE
Vademecum wyrobu kiełbas, Vademecum wyrobu wędlin w szynkowarze, Vademecum wyrobu nalewek, ABC wypieku chleba, ABC grillowania, ABC kociołka węgierskiego, ABC kociołka żeliwnego, ABC wyrobu gofrów. Łącznie około 1200 przepisów, wszystko "krok po kroku" a także porady, wskazówki itp.
|