Doskonały analogowy termometr, nie tylko do wędzarni - ma szerokie zastosowanie gastronomi, zarówno do użytku domowego, jak i w restauracjach i w przemyśle spożywczym. Z łatwością sprawdzisz temperaturę pieczonego mięsa (lub innego dania) zapewniając jego doskonałą jakość. Termometr jest BEZRTĘCIOWY co zapewnia bezpieczeństwo użytkowania Zakres pomiaru: 0 - 120 stopni Celsjusza Wykonany ze stali nierdzewnej. Posiada bardzo praktyczne symbole optymalnej temperatury pieczenia dla określonego typu mięsa (m.in. wołowina, baranina, drób itp.).
W zestawie skówka do chowania sondy, która może służyć również do jej podtrzymywania - posiada praktyczny "klips" jak w długopisie.
Na naszych aukcjach możesz szaleć z zakupami - nieważne ile przedmiotów kupisz, za przesyłkę i tak zapłacisz tylko raz (dotyczy tylko przesyłki kurierskiej)
Kopiowanie całości lub jakiejkolwiek części elementów aukcji, (opisu, grafiki bądź zdjęć) oznacza naruszenie praw autorskich zgodnie z ustawą o ochronie praw autorskich i własności intelektualnej Dz.U. 94 poz. 83, sprost.: Dz.U. 94 nr 43, poz. 170