▀▄▀▄▀▄█▓▒░ ★ TERMOMETR DO PIECZENIA MIĘS 0°C+120°C ★ ░▒▓█▀▄▀▄▀▄
TERMOMETR DO PIECZENIA MIĘS 0°C+120°C Firmy BIOWIN art..100600 Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs.Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealną temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny. Zastosowanie Dokonywanie pomiarów temperatury poprzez wbicie sondy w rdzeń mięs, wędzonek,batonów kiełbas,pomiar temp.przy grilowaniu steków wołowych, parzeniu Yerba Mate,herbaty,pomiar w chłodziarkach,lodówkach przy produkcji sera,pomiar temp.przy uprawie roślin, przy produkcji piwa oraz wina umieszczenie sondy w komorze wędzarni pozwoli na pomiar temp. Dane techniczne: zakres temperatur: od 0'C o do 120'C dokładność pomiaru: +/-1,5'C szybki odczyt pomiaru temp. średnica tarczy: 53mm długość sondy 125mm Termometr jest odporny na wysoką temp.,zatem podczas pieczenia cały czas może być w piekarniku! Czujka termiczna znajduje się w obszarze między1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.
Termometr jest pakowany na blistrze,wysyłka jest dobrze zabezpieczona w specjalnym pudełku zapobiegającym uszkodzeniu wraz z rachunkiem
Realne zdjęcia termometru,kliknij i zobacz w powiększeniu!