Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Termometr do pieczenia mięś 100600

03-03-2012, 12:55
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 16 zł     
Użytkownik biedronkanet
numer aukcji: 2106230313
Miejscowość Gdańsk-Wrzeszcz
Zostało sztuk: 4    Wyświetleń: 43   
Koniec: 08-03-2012 10:50:28
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Kontakt

P.H. Biedronka sp.j

ul. Grunwaldzka 156/11

80-258 Gdańsk

Tel.

695 [zasłonięte] 465

Faks:

58 [zasłonięte] 60

Wysyłka

Paczka ekonomiczna

do 1kg: 10 zł

do 2kg: 12 zł

do 5kg: 15 zł

Paczka priorytetowa

do 1kg: 11 zł

do 2kg: 13,50 zł

do 5kg: 16 zł

Paczka kurierska

do 30kg: 16 zł

Płatności

Jeśli wybierasz przedpłatę, to pieniądze prosimy kierować na nasze konto bankowe (w tytule przelewu proszę wpisać swój login z Allegro) lub wybrać opcję "Płacę z Allegro"

Płacę z allegro

Informacje

Towar wysyłamy od dnia zaksięgowania pieniędzy na koncie do 4 dni roboczych

Do każdej przesyłki dołączamy paragon fiskalny lub fakturę VAT (na życzenie kupującego)

Witamy na aukcji sklepu

biedronka.net.pl

Solidnie wykonany termometr do kontroli temperatury pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealną temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny jagnięciny oraz wołowiny. 



Termometr do pieczenia mięś 100600

16zł!!


Jak mierzyć temperaturę potraw?

Tylko odpowiednie umieszczenie termometru w pieczeni pozwoli na precyzyjny odczyt temperatury wewnętrznej. Czujka termiczna znajdująca się w obszarze między 1,3 cm a 5 cm od początku szpikulca powinna całą powierzchnią sensytywną być umieszczona w najgrubszej części mięsa z dala od kości. 

-Drób wbić w wewnątrz powierzchnię uda w pobliżu piersi, ale tak aby szpikulec nie dotykał kości.

-Mięso czerwone, pieczenie, steki lub kotlety- wbić w centralną część mięsa z dala od kości, tłuszczu oraz chrząstek.