Witamy na naszej aukcji.
Termometr bagnetowy IR-280-4ET jest przeznaczony do kontroli temperatury w branży spożywczej zgodnie z HACCP. Doskonały do kuchni i wszelkich zastosowań spożywczych. Termometr łączy pomiar bezstykowy z pomiarem wkłuwanym do rejestracji temperatury wewnętrznej.
Produkt renomowanej niemieckiej firmy
Charakterystyka
- Bezstykowy pomiar temperatury powierzchniowej
- Pomiar temperatury wewnętrznej z użyciem czujnika wkłuwanego
- Wskaźniki LED wartości granicznych temperatury HACCP
W zestawie
- Bateria
- Torba
- Instrukcja obsługi.
Wyposażenie
- Rozkładany czujnik wkłuwany
- Wyświetlacz wartości maks.
- Podświetlenie wyświetlacza
- Stopień ochrony IP65 (odporność na strumień wodny)
- Wbudowany minutnik do kontroli czasu przygotowania i działania według HACCP
Dane techniczne i specyfikacja
- Zakres temperatury czujnika wkłuwanego: od -40 do + 200°C
Zakres pomiarowy temp. |
od -40 do +280 °C |
Waga |
180 g |
Zasilanie |
9 V płaska |
Współczynnik emisyjności |
0,95 fix |
Podziałka pomiaru temperatury |
0.1 °C |
Wymiary (WxSxG) |
185 x 50 x 67 mm |
Dokładność |
±1°C lub ±1,5% wartości pomiaru |
Czas reakcji |
< 0.5 s |
Optyka |
4:1 |
Produkt nowy, fabrycznie zapakowany.
Wystawiamy faktury VAT
Gwarancja 24 m-ce
Dostępny od ręki w Warszawie ( odbiór po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym) lub szybki kurier.