Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Termometr bagnetowy do wyrobu wędlin SZYNKOWAR

30-06-2015, 1:18
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 12.40 zł      Aktualna cena: 12.40 zł     
Użytkownik SpiritPol
numer aukcji: 4899416774
Miejscowość Palestyna
Kupiono sztuk: 2    Wyświetleń: 103   
Koniec: 30-06-2015 01:27:16

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Wszystkie aukcje|Komentarze|Strona "O mnie"|Wyślij wiadomość|Dodaj do ulubionych
HIT!Termometr bagnetowy firmy BIOTERM
Kontakt


tel. [zasłonięte]885-81-66

mail: [zasłonięte]@wp.pl

Wysyłka


Expresowa wysyłka!

Wszystkie przedmioty zakupione do godziny 14:00 wysyłamy tego samego dnia!

Płatności


W formie listu wysyłamy tylko 1 szt.

Listy "niepolecone" wysyłamy na odpowiedzialność kupującego, ponieważ ani sprzedający ani Poczta Polska nie odpowiadają za nie w przypadku zaginięcia.

 

 

 

 

 

 

Termometr bagnetowy firmy BIOTERM


  

Termometr służy do pomiaru gotowanych i pieczonych mięs. Świetnie sprawdza się w kuchni jak i przy wyrobie wina i piwa.

Termometr do pieczenia mięs 0*C +120*C.

Posiada skalę temperatur pieczenia poszczególnych mięs: wołowina, wieprzowina, drób, cielęcina, jagnięcina.

 

Termometr służy do sprawdzania temperatury potraw podczas pieczenia i gotowania. Czujka termiczna znajdująca się w obszarze między 1,3 - 5cm od początku szpikulca powinna całą powierzchnią sensytywną być umieszczona w najgrubszej części mięsa z dala od kości.

 

Cena netto: 10,08 zł
Cena brutto: 12,40 zł

 

 


 

 

Wszystkie prawa zastrzeżone - kopiowanie szablonu, opisu i zdjęć zabronione!

Zapraszamy na nasze inne aukcje!

KomentarzePanelealle

  galerie sprzedazy