Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologie w produkcji cukierniczej cz1

20-01-2012, 0:35
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 27.50 zł     
Użytkownik infoksiazka
numer aukcji: 2044897638
Miejscowość Bytom
Wyświetleń: 5   
Koniec: 18-01-2012 17:20:06
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

top

Zanim dokonasz zakupu, koniecznie przeczytaj stronę"o mnie"!
info_left

O firmie
Sprzedażą książek zajmujemy się już od wielu lat.
Wychodząc na przeciw oczekiwaniom klientów,
rozpoczynamy sprzedaż w serwisie aukcyjnym Allegro!
Nasza księgarnia proponuje Państwu książki techniczne z każdej branży oraz nowości wydawnicze z każdej dziedziny w dobrych cenach!!
Do każdej książki wystawiamy paragon,
a na życzenie
faktury VAT.
Podstawą reklamacji jest paragon lub faktura zakupu.


Płatności
Przyjmujemy wpłaty
tylko
przelewem na konto


Przesyłka
Realizujemy przesyłki w dniu zaksięgowania wpłaty na naszym koncie.
Wysyłamy za granicę.


Pozostałe aukcje
Kliknij aby zobaczyć nasze pozostałe aukcje

Dodaj do ulubionych
kliknij


Kontakt

Napisz do nas
email


Skype

Skype Me™!

Gadu-Gadu

 

info_srodek

Technologie w produkcji cukierniczej cz1 


Wydawnictwo Rea
Magdalena Kaźmierczak
ISBN[zasłonięte]978-8344-360-8
Liczba stron 304
Format (w milimetrach) 165x235
Okładka Miękka 


Technologie produkcji cukierniczej część 1 – podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie cukiernik w zasadniczych szkołach zawodowych i szkołach policealnych.

Treści zawarte w podręczniku pozwalają uczniom i przyszłym pracownikom zakładów cukierniczych zdobyć aktualną wiedzę w zakresie:
• znaczenia i roli żywności w żywieniu człowieka,
• procesów zachodzących w produktach spożywczych i metod ich utrwalania,
• opakowań żywności, ze szczególnym uwzględnieniem wyrobów cukierniczych i ciastkarskich,
• organizacji produkcji ciastkarskiej i cukierniczej z uwzględnieniem systemu HACCP,
• normalizacji certyfikacji w produkcji ciastkarskiej i cukierniczej,
• charakterystyki surowców cukierniczych,
• charakterystyki i technologii wytwarzania półproduktów ciastkarskich.

W podręczniku uwzględniono także tradycyjne i nowoczesne rozwiązania technologiczne oraz obowiązujące przepisy prawne. Liczne ilustracje, fotografie, schematy poglądowe ułatwiają zrozumienie opisanych czynności oraz przebieg produkcji i poszczególnych procesów.
Podręcznik został opracowany zgodnie z aktualną podstawą programową i programem nauczania. Uwzględnia standardy wymagań egzaminacyjnych potwierdzających kwalifikacje zawodowe dla zawodu cukiernik.  

Technologie w produkcji cukierniczej cz1
ZOBACZ NASZE INNE AUKCJE
Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja
Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja

© by Daro Web Service