|
|
Księgarnia
PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 24
tel. 501 [zasłonięte] 370
Księgarnia
stacjonarna: 519 [zasłonięte] 288
504 029
187 [zasłonięte]@tlen.pl |
|
|
|
Książkę wysyłamy listem poleconym lub paczką w ciągu 1-3
dni roboczych po otrzymaniu wpłaty na konto.
Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę
VAT.
W tytule
przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji.
Odbiór osobisty:
Księgarnia PIM,
Tychy
ul. Jana Pawła II 24
pon-pt 10-19; sob
10-16.
tel. 519 [zasłonięte] 288
Przy odbiorze osobistym
proszę o kontakt z księgarnią w godzinach pracy księgarni.
|
|
|
|
Wpłata na konto:
Alior Bank
21 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 798709
|
|
|
|
Bez względu na ilość zakupionych książek koszt przesyłki
doliczamy tylko raz i wynosi on maksymalnie 10 zł. |
| |
Technologie produkcji cukierniczej
podręcznik część 2 Szkoła zawodowa, szkoła
policealna Kaźmierczak Magdalena
Wydawnictwo:
REA ISBN:[zasłonięte]978-8344-361-5 Format:
16.5x23.5cm Ilość stron: 216 Oprawa:
Miękka Wydanie: 2011 r.
Opis: Treści zawarte w
podręczniku pozwalają uczniom i przyszłym pracownikom zakładów
cukierniczych zdobyć aktualną wiedzę w zakresie: - tworzyw
dekoracyjnych i zasad dekorowania wyrobów gotowych -
charakterystyki i technologi wytworzenia wyrobów cukierniczych,
lodów i wyrobów ciastkarskich - kierunków rozwoju branży
cukierniczej.
|
|