Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologie produkcji cukierniczej podręcznik 1

04-06-2012, 6:30
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 32 zł      Najwyzsza cena licytacji: 32 zł     
Użytkownik Piotr26047
numer aukcji: 2286069728
Miejscowość Tychy
Kupiono sztuk: 1    Licytowało: 1    Wyświetleń: 18   
Koniec: 18-05-2012 07:27:42
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Nowa strona 3
 
 
 
   

Księgarnia PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 24

tel.  501 [zasłonięte] 370

Księgarnia stacjonarna: 
519 [zasłonięte] 288

504 029 187

[zasłonięte]@tlen.pl
 
   

Książkę wysyłamy listem poleconym lub paczką w ciągu 1-3 dni roboczych po otrzymaniu wpłaty na
konto.

Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę VAT.

W tytule przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji.


Odbiór osobisty:

Księgarnia PIM, Tychy

ul. Jana Pawła II 24

pon-pt 10-19; sob 10-16.

tel. 519 [zasłonięte] 288

Przy odbiorze osobistym proszę o kontakt z księgarnią w godzinach pracy księgarni.

 

 
    

Wpłata na konto:

 Alior Bank

21 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 798709

 

 
   

Bez względu na ilość zakupionych książek koszt przesyłki doliczamy tylko raz i wynosi on maksymalnie 10 zł.

 

Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1
Zasadnicza szkoła zawodowa, technikum
Kaźmierczak Magdalena

 Wydawnictwo: REA
 ISBN:[zasłonięte]978-8344-360-8
 Format: 16.5x23.5cm
 Ilość stron: 304
 Oprawa: Miękka
 Wydanie: 2011 r.

Opis:
 Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie cukiernik w zasadniczych szkołach zawodowych i szkołach policealnych.

znaczenie i rola żywności w żywieniu człowieka
procesy zachodzące w produktach spożywczych
opakowania
organizacja produkcji ciastkarskiej i cukierniczej z uwzględnieniem systemu HACCP
charakterystyka surowców cukierniczych

okładka