Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologie produkcji cukierniczej 2 - avalonpl

07-02-2014, 10:48
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 32 zł     
Użytkownik Konarski_W
numer aukcji: 3866201665
Miejscowość Kraśnik
Wyświetleń: 6   
Koniec: 07-02-2014 10:16:26

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2011
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
Avalon prezentuje:
Avalon
o nas regulamin komentarze nasze aukcje email


Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2

Magdalena Kaźmierczak - REA
Technologie produkcji cukierniczej 2 - avalonpl

Opis:

Oprawa: Miękka
Format: 16.5x23.5cm
Ilość stron: 216
Rok wydania: 2011
ISBN:[zasłonięte]978-8344-361-5

Treści zawarte w podręczniku pozwalają uczniom i przyszłym pracownikom zakładów cukierniczych zdobyć aktualną wiedzę w zakresie:
- tworzyw dekoracyjnych i zasad dekorowania wyrobów gotowych
- charakterystyki i technologi wytworzenia wyrobów cukierniczych, lodów i wyrobów ciastkarskich
- kierunków rozwoju branży cukierniczej.



zapraszamy do naszych sklepów allegro
książki - e-avalon
zabawki - e-avalon-zabawki



sprzedawca:

Księgarnia Avalon.pl
Włodzimierz Konarski
ul. Kościuszki 2
23-200 Kraśnik
tel.: (081)[zasłonięte]825 30

Mój stan
email: [zasłonięte]@avalon.pl
NIP - 715[zasłonięte]000-02
REGON - 430[zasłonięte]650
Nr konta: 41 1240 [zasłonięte] 2[zasłonięte]3951110 [zasłonięte] 230504

Avalon





#