Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologie produkcji cukierniczej... [nowa]

04-06-2012, 6:14
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 30.20 zł     
Użytkownik book24
numer aukcji: 2288010323
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 13   
Koniec: 18-05-2012 21:49:28

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Book24
Book24 - księgarnia internetowa serdecznie wita na swoich aukcjach w serwisie alle. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz zakupu.
O nas

Kupując u nas masz pewność co do jakości zakupionego towaru, oraz szybkiej przesyłki.
Do każdej transakcji podchodzimy indywidualnie, staramy się, aby nasz klient był w 100% usatysfakcjonowany.

Każdą paczkę starannie pakujemy w tekturowe pudełko lub kopertę bąbelkową, tak aby w stanie nienaruszonym dotarła do odbiorcy.
Zwrot pieniędzy

Dane Kontaktowe

Po wylicytowaniu przedmiotu koniecznie wypełnij formularz dostawy, jeśli masz dodatkowe pytania napisz e-maila.

Book24 - księgarnia internetowa al.Solidarności 117 lok.406
00-140 Warszawa

e-mail: [zasłonięte]@book24.waw.pl
pon-pt: 9-18

Numer konta:
951[zasłonięte]200400[zasłonięte]70234[zasłonięte]730 (mBank)
501[zasłonięte]555811[zasłonięte]45200[zasłonięte]594 (Inteligo)


Zaufanie do Book24 Kurier UPS

Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1. Zasadnicza szkoła zawodowa, technikum
Kaźmierczak Magdalena

Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1. Zasadnicza szkoła zawodowa, technikum
Dodatkowe informacje

  • ISBN:978[zasłonięte][zasłonięte]54436
  • liczba stron: 304
  • Okładka: miękka
  • Wydawnictwo: Rea
  • Wymiary: 165 x 235 mm
  • Data wydania: 2[zasłonięte]011-08
  • Opis

    Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie cukiernik w zasadniczych szkołach zawodowych i szkołach policealnych.znaczenie i rola żywności w żywieniu człowiekaprocesy zachodzące w produktach spożywczychopakowaniaorganizacja produkcji ciastkarskiej i cukierniczej z uwzględnieniem systemu HACCPcharakterystyka surowców cukierniczych

    [zasłonięte]@book24.waw.pl - Book24 - księgarnia internetowa