Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia wina - Gerasimow /po rosyjsku

28-04-2014, 22:24
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Aktualna cena: 39 zł     
Użytkownik oicmoh
numer aukcji: 4174079201
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 7   
Koniec: 28-04-2014 21:40:28

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Waga (z opakowaniem): 0.78 [kg]
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 1964
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Książka wydana w języku rosyjskim

Proces produkcji wina wymaga wiele umiejętności i wiedzy. Sok winogronowy i wino łatwo mogą ulec uszkodzeniu i nienadać się do spożycia. Wino wymaga szeregu z najbardziej różnorodnych i często bardzo delikatnych operacji. Nie jest zaskakujące, że w czasach starożytnych była uważana za wielką sztukę produkcja wina.

Technologia wina w najszerszym znaczeniu obejmuje wszystkie operacje, które są zaangażowane w produkcję wina - od zbioru winogron, do wydania gotowego wina. W węższym znaczeniu, zrozumienia procesów produkcji wina, począwszy od zbiorów winogron, w tym przetwórstwa winogron do fermentacji zacieru brzeczki, a kończąc na młodym wine..


stron 639

wyd.
Moskwa 1964 r.

twarda okładka

stan:
dobry +

uwaga:
pieczątka bibloteczna zakładów spirutusowych

[DANE_EU][KOD][/KOD][WYS]24[/WYS][TYP]0[/TYP][SKL_ID]0[/SKL_ID][SKL_TXT][/SKL_TXT][WZN]0[/WZN][/DANE_EU]