Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia serów topionych produkcja skład

08-02-2014, 0:17
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 35 zł     
Użytkownik agroswiat_pl
numer aukcji: 3928048464
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 7   
Koniec: 07-02-2014 23:53:47

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Nasze aukcje | Napisz do nas | O nas | Koszt wysyłki | Kontakt

Kontakt

E-mail: [zasłonięte]@agroswiat.pl

Telefony:

22[zasłonięte]226-67

512-[zasłonięte]-991

[zasłonięte]500-4567

Fax.: 22[zasłonięte]434-60
Formy płatności

Tradycyjny przelew na konto

Płacę z Allegro

Płatność przy odbiorze

Książki wysyłamy:

Pocztą Polską

Kurierem Opek

Nasze konta:

721[zasłonięte]200400[zasłonięte]20239[zasłonięte]364


501[zasłonięte]555811[zasłonięte]51500[zasłonięte]071

Koszt wysyłki

Bez względu na ilość zamówionych tytułów koszt wysyłki doliczany jest jednokrotnie i zależy od wagi książek.
Tytuł Technologia serów topionych
Autor G. Cichosz
Wydawca Oficyna Wydawnicza „Hoża”
Rok wydania 2000
Liczba stron 112
Wymiary 115x165mm
Okładka miękka
Seria Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
ISBN 83[zasłonięte]85038-0

Spis treści

l. Wstęp

II. Zasady procesu technologicznego

1. Selekcja surowca

2. Normalizacja składu mieszanki

3. Przygotowanie mieszanki

4. Topienie

5. Pakowanie

Opakowania

Znakowanie

6. Chłodzenie

7. Magazynowanie

8. Transport

III. Skład chemiczny i ocena serów topionych

1. Skład chemiczny

2. Ocena produktu

IV. Topniki

1. Korygowanie pH

2. Charakterystyka topników

fosforanowych

3. Charakterystyka topników cytrynianowych

4. Kombinacje soli emulgujących

5. Wpływ topników na jakość

sera topionego

6. Konsekwencje stosowania fosforanów

tem_towaro
Dziękujemy za odwiedzenie naszych aukcji!