Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TECHNOLOGIA PRZETWÓRSTWA MIĘSA - Olszewski Adam KR

12-06-2014, 18:42
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 47.79 zł     
Użytkownik womanonline
numer aukcji: 4238298161
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 4   
Koniec: 12-06-2014 18:38:27

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Rok wydania (xxxx): 2012
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Niezależnie od ilości produktów w koszyku
za przesyłkę płacisz tylko raz! :)
Sprawdź na dole aukcji koszty przesyłek.
Jak skorzystać z jednego kosztu dostawy:

Dodaj wybrane produkty do koszyka
Zaznacz w koszyku wszystkie pozycje i kliknij kup teraz
Wybierz opcję płatności i dostawy
Ważne informacje:

Jesteśmy do dyspozycji:
poniedziałek – piątek od 9 do 16.50
Telefon: 12 [zasłonięte] 76
Email: [zasłonięte]@womanonline.pl
Dane firmy:

womanonline.pl sp. z o.o.
al. Juliusza Słowackiego 40/4
30-018 Kraków
NIP 677[zasłonięte]0993
REGON 122[zasłonięte]200
KRS 000[zasłonięte]3006.
Kapitał spółki 50.000,00 zł

Numer konta:
36 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050030 [zasłonięte] 754786
Jeśli wybrali Państwo formę płatności
"przelew bezpośrednio na konto"
prosimy o wpisanie w tytuł przelewu
swojego nick'u z allegro oraz numeru transakcji
Koszty wysyłek:
0 zł
Odbiór osobisty
(gotówka)
Al. Słowackiego 40/4, Kraków
Więcej informacji w „o mnie”
3,99 zł
E-przesyłka
(PAYU, przelew)
Przesyłkę odbierasz w wybranej
przez Ciebie Placówce Poczty Polskiej.
Czas do 4 dni roboczych.
9,50 zł
Poczta Polska – paczka
(PAYU, przelew)
Przesyłka pod wskazany adres
Czas do 4 dni roboczych.
12,50 zł
Poczta Polska – paczka
(płatne przy odbiorze)
Przesyłka pod wskazany adres
Czas do 4 dni roboczych.
11,90 zł
Kurier
(PAYU, przelew)
Przesyłka pod wskazany adres
Czas do 2 dni roboczych.
13,90 zł
Kurier
(płatne przy odbiorze)
Przesyłka pod wskazany adres
Czas do 2 dni roboczych.
Życzymy udanych zakupów :)

Księgarnia WOMANonline.pl
Tytuł: TECHNOLOGIA PRZETWÓRSTWA MIĘSA
Autor: Olszewski Adam
Wydawnictwo: WNT
Wydanie:2
Rok wydania: 2012
Okładka: Miękka
Format:16.5x23.5cm
Liczba stron: 346
Numer ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]36231
Stan: Nowa


OPIS:

Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwalania mięsa i jego przetworów. Opisano także najnowsze procesy technologiczne i zastosowanie w nich nowoczesnych urządzeń produkcyjnych. Uwzględniono problemy higieny produkcji i higieny pracy. Podano zasady HACCP, GMP i GPH oraz zamieszczono odpowiednie normy ISO 9000. W drugim wydaniu podręcznika uaktualniono m.in. wykaz dozwolonych substancji dodatkowych dopuszczonych do stosowania w produkcji przetworów mięsnych i drobiowych, a także obowiązujące przepisy dotyczące przetwórstwa mięsa. Ponadto podano nową klasyfikację tusz zwierząt rzeźnych w systemie SEUROP.Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędliniarza.




klienci, którzy kupili
"Technologia przetwórstwa mięsa"
wybierali również:


bestsellery


markowa odzież w niskich cenach

25,12zł

18,59zł

12,43zł

13,64zł


8,05zł

23,76zł

26,00zł

11,50zł


13,63zł

16,60zł

27,74zł

25,12zł

modne torebki na każdą okazję

113,90zł

49,90zł

79,00zł

99,00zł


144,90zł

49,90zł

112,90zł

98,90zł


228,00zł

176,00zł

117,90zł

130,90zł

zabawki – super promocje

9,90zł

139,00zł

94,90zł

35,00zł


25,00zł

35,00zł

169,00zł

156,00zł


69,99zł

54,81zł

125,00zł

109,00zł




Zapraszamy na nasze pozostałe aukcje :)