Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia produktów owocowych i warzywnych

28-02-2012, 15:02
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 59.90 zł     
Użytkownik agroswiat_pl
numer aukcji: 2070230530
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 17   
Koniec: 30-01-2012 18:52:26

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Rok wydania (xxxx): 2011
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

Paczki wysyłane są w ekspresowym tempie.

Książki są dobrze zabezpieczane.

Wystawiamy faktury VAT oraz paragony fiskalne.

Zapraszamy do odwiedzenia naszych innych aukcji:

 

 

 

 

 

 

 

 

Przedmiotem aukcji jest komplet dwóch tomów.

 

 

Tytuł Technologia produktów owocowych i warzywnych
Autor Andrzej Jarczyk, Witold Płocharski
Wydawca WSE-H Skierniewice
Rok wydania 2010
Liczba stron 374
Wymiary B5
Okładka miękka
ISBN  

 

 

Poprzedni podręcznik z dziedziny technologii owoców i warzyw został wydany w 1994 roku którego nakład w krótkim czasie po wydaniu został wyczerpany. Obecnie na rynku księgarskim brakuje pozycji, która mogłaby konkurować z proponowanym podręcznikiem. „Technologia produktów owocowych i warzywnych” autorstwa Andrzeja Jarczyka i Witolda Płocharskiego wypełnia  lukę wydawniczą.

Podręcznik w odniesieniu do poprzedniego  został znacznie wzbogacony i uzupełniony o najnowsze rozwiązania z zakresu technologii owoców i warzyw. Jest pierwszym który przedstawia nowe przepisy  i zalecenia  Unii Europejskiej dotyczące przemysłu owocowo-warzywnego, nowe  tendencje i sposoby realizacji procesów technologicznych oraz wymagania w zakresie jakości i bezpieczeństwa dostosowane do wymagań prawa europejskiego. Książka jest napisana dostępnym  i zrozumiałym językiem, a jej wysoki poziom merytoryczny rekomenduje ją do wykorzystania przez studentów kierunków: technologia owoców i warzyw, towaroznawstwo, żywienie człowieka i dietetyka, warzywnictwo i sadownictwo, biotechnologia.

Podręcznik bardzo pozytywnie oceniony przez trzech niezależnych recenzentów :

panią dr hab. Martę Mitek – Zakład Technologii Owoców i Warzyw, Katedra Technologii Żywności, Wydział Nauk o Żywności SGGW w Warszawie,

pana prof. dr hab. Jana Oszmiańskiego – Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Zbóż Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu 

pana prof. dr hab. Janusza Czapskiego z Uniwersytetu Przyrodniczego, Instytutu Technologii  Żywności  Pochodzenia Roślinnego w Poznaniu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Technologia produktów owocowych i warzywnych