Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

technologia potraw, dietetyka, Dłużewski

04-06-2014, 16:22
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Aktualna cena: 15 zł     
Użytkownik domka14 (0)
numer aukcji: 4283361442
Miejscowość Wrocław
Wyświetleń: 3   
Koniec: 04-06-2014 14:56:55

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Waga (z opakowaniem): 2.00 [kg]
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2001
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

technologia potraw cz. 4 koordynator prof. dr hab. Mieczysław Dłużewski Książka idealna do osób uczących się w technikum na kierunku technik żywności, kucharz. Również bardzo przydatna dla osób studiujących technologię potraw, technologię żywności czy też dietetykę. Na innym moich aukcjach są dostępne pozostałe części wydania tej książki (1,2,3). W przypadku zainteresowania całym kompletem proszę o kontakt pod nr tel (537[zasłonięte]977) cena do uzgodnienia. Zapraszam do licytacji :)