|
|
Księgarnia
PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 24
tel. 501 [zasłonięte] 370
Księgarnia
stacjonarna: 519 [zasłonięte] 288
504 029
187 [zasłonięte]@tlen.pl |
|
|
|
Książkę wysyłamy listem poleconym lub paczką w ciągu 1-3
dni roboczych po otrzymaniu wpłaty na konto.
Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę
VAT.
W tytule
przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji.
Odbiór osobisty:
Księgarnia PIM,
Tychy
ul. Jana Pawła II 24
pon-pt 10-19; sob
10-16.
tel. 519 [zasłonięte] 288
Przy odbiorze osobistym
proszę o kontakt z księgarnią w godzinach pracy księgarni.
|
|
|
|
Wpłata na konto:
Alior Bank
21 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 798709
|
|
|
|
Bez względu na ilość zakupionych książek koszt przesyłki
doliczamy tylko raz i wynosi on maksymalnie 10 zł. |
| |
Technologia nawożenia roślin uprawnych Fizjologia plonowania tom
1 Oleiste, okopowe i strączkowe Grzebisz Witold
Wydawnictwo: Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i
Leśne ISBN:[zasłonięte]978-83-01078-4 Format:
17.0x24.0cm Liczba stron: 416 Oprawa:
Miękka Wydanie: 2011 r.
Opis: Książka „ Technologia nawożenia roślin uprawnych –
fizjologia plonowania” uwzględnia wszystkie te elementy wiedzy i
umiejętności, które winien posiadać producent rolny, aby
samodzielnie, korzystając z podanych wskazówek, opracować efektywną
strategię wykorzystania potencjału plonotwórczego rośliny uprawianej
aktualnie w danych warunkach siedliska (polu). W każdym rozdziale
przedstawiono m.in. podstawowe aspekty fizjologii plonowania,
włącznie ze szczegółowym wskazaniem krytycznych faz (stadiów)
formowania plonu, jak i roli składników pokarmowych niezbędnych w
tym procesie. Przedstawiono również najważniejsze elementy
technologii nawożenia dla omawianych grup roślin uprawnych tak, aby
umożliwiły czytelnikowi zrozumienie funkcjonujących mechanizmów i w
rezultacie samodzielne opracowanie technologii nawożenia dla
uprawianych w gospodarstwie roślin.
Książka składa się z dwóch tomów. Pierwszy dotyczy technologii
nawożenia roślin oleistych, okopowych i strączkowych, a drugi –
kukurydzy i zbóż.
|
|