Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TECHNOLOGIA MLECZARSTWA 2, OBRUSIEWICZ MLECZARSTWO

27-01-2014, 18:39
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 35 zł     
Użytkownik Antykwariat_Nauk
numer aukcji: 3881281753
Miejscowość Zaścianki
Wyświetleń: 4   
Koniec: 23-01-2014 17:22:05

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 1967
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Przedmiotem aukcji jest książka: T. Obrusiewicz, TECHNOLOGIA MLECZARSTWA, cz. II, PWSZ 1967, s. 356, stan dobry-

W książce omówiono dwa działy technologii mleczarstwa, a mianowicie maślarstwo i koncentraty mleczne . W dziale pierwszym opisano wszystkie czynności, które składają się na wyrób masła od oceny surowca (mleka) począwszy, a na pakowaniu masła skończywszy. W dziale drugim opisano sposoby produkcji mleka zagęszczonego nie słodzonego i słodzonego oraz mleka w proszku.

Polecam i zapraszam do licytacji!