Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna z Towaroznaztwem. Część

28-01-2014, 23:42
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 41.30 zł     
Użytkownik ksiazkaland
numer aukcji: 3841761619
Miejscowość ŁÓDŹ
Wyświetleń: 1   
Koniec: 28-01-2014 23:32:59

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Aukcja dotyczy:


Technologia gastronomiczna z Towaroznaztwem. Część II


Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej
AutorMałgorzata Konarzewska, barbara Zielonka, maria Konarzewska-Sokołowska
Oprawabroszura
WydawcaWSiP
ISBN[zasłonięte]978-83-14105-8
EAN978[zasłonięte][zasłonięte]21410
Ilosć stron208
Wymiary19,0x25,0
Data wydania2013
Zapraszam na pozostałe aukcje

Przed zakupem przedmiotu proszę o zapoznanie się z regulaminem dostępnym na stronie "O mnie".