Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM WSiP

08-02-2014, 15:25
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 10.90 zł     
Użytkownik babinskai
numer aukcji: 3870089080
Miejscowość Gliwice
Wyświetleń: 3   
Koniec: 08-02-2014 15:12:56

Dodatkowe informacje:
Rodzaj: tradycyjny podręcznik
Stan: Używany
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 1999
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Przedmiotem aukcji jest podręcznik

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM cz.2

Autorzy: Antonina Kopta, Barbara Łuszczki

wydanie czwarte

stron 273

Wydawnictwo WSiP

 

Książka jest używana w bardzo dobrym stanie. W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej mięsa zwierząt rzeźnych, dziczyzny i ryb oraz technikę sporządzania ciast, potraw półmięsnych, mięsnych i barowych.

 

 

Wszelkie pytania proszę kierować na maila: [zasłonięte]@interia.pl
lub telefonicznie (32)[zasłonięte]231 43 w godz. 9.30 - 17.00 ( pon.-pt. )



TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM WSiP