Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz.3

20-01-2012, 0:11
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 32 zł     
Użytkownik infoksiazka
numer aukcji: 2038026936
Miejscowość Bytom
Wyświetleń: 6   
Koniec: 14-01-2012 21:22:53
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

top

Zanim dokonasz zakupu, koniecznie przeczytaj stronę"o mnie"!

O firmie
Sprzedażą książek zajmujemy się już od wielu lat.
Wychodząc na przeciw oczekiwaniom klientów,
rozpoczynamy sprzedaż w serwisie aukcyjnym Allegro!
Nasza księgarnia proponuje Państwu książki techniczne z każdej branży oraz nowości wydawnicze z każdej dziedziny w dobrych cenach!!
Do każdej książki wystawiamy paragon,
a na życzenie
faktury VAT.
Podstawą reklamacji jest paragon lub faktura zakupu.


Płatności
Przyjmujemy wpłaty
tylko
przelewem na konto


Przesyłka
Realizujemy przesyłki w dniu zaksięgowania wpłaty na naszym koncie.
Wysyłamy za granicę.


Pozostałe aukcje
Kliknij aby zobaczyć nasze pozostałe aukcje

Dodaj do ulubionych
kliknij


Kontakt

Napisz do nas
email


Skype

Skype Me™!

Gadu-Gadu

 

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 3 


Małgorzata Konarzewska
wydane przez: REA
ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]54411
stron: 332
format: 165 x 235 mm
oprawa: miękka 


Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 3 – podręcznik, składający się z trzech części, przeznaczony dla techników i szkół policealnych w zawodzie kucharz.

Część 3 poświęcona jest potrawom półmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym i gorącym, deserom i napojom. Zaprezentowane zostały kuchnie różnych narodów oraz zasady przyrządzania potraw dietetycznych i organizowania przyjęć okolicznościowych. Liczne zdjęcia i schematy, tabele oraz receptury ułatwią przyswojenie wiedzy teoretycznej.

Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz, uwzględnia obowiązujące akty prawne, trendy i techniki stosowane w branży gastronomicznej oraz standardy.
 

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz.3
ZOBACZ NASZE INNE AUKCJE
Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja
Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja

© by Daro Web Service