Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz 2

20-01-2012, 0:37
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 30.50 zł     
Użytkownik ksiegar
numer aukcji: 2008778298
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 6   
Koniec: 19-01-2012 09:42:02
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

 

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

Część 2. Podręcznik dla technikum

 

 

 

 

Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz.
W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.