Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1

09-02-2014, 1:25
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 35 zł     
Użytkownik Kornelpuma
numer aukcji: 3871673358
Miejscowość Słupsk
Wyświetleń: 7   
Koniec: 09-02-2014 01:23:44

Dodatkowe informacje:
Rodzaj: tradycyjny podręcznik
Stan: Nowy
Waga (z opakowaniem): 0.28 [kg]
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2013
Klasa: 1, 2, 3, 4
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Księgarnia "Pod Sową" ...książki z głową!

Sprzedający:
Księgarnia "Pod Sową"
...książki z głową!
pl. Wyszyńskiego 5
76-100 Sławno
NIP 839[zasłonięte]000-90
Regon 770[zasłonięte]539

Strona "o mnie"
Inne nasze aukcje
Nasze Komentarze


Kontakt:

Zadaj pytanie sprzedającemu


e-mail: [zasłonięte]@10g.pl

Telefon: 539-[zasłonięte]-013


Regulamin aukcji:
1) Przy wyborze
przedpłaty na konto
proszę o wpłatę kwoty zakupu wraz z wybranymi kosztami przesyłki na nasze konto bankowe.

2) Przy wyborze
płatności przy odbiorze
proszę o informację e-mailową o rodzaju przesyłki pobraniowej.


Przesyłka:


Pocztowa lub kurierska

Przy zakupie kliku przedmiotów proszę o kontakt w celu ustalenia kosztów przesyłki!

Nie odpowiadamy za opóźnienia przewoźnika.

Przygotowanie towaru do wysyłki trwa od 1 do 2 dni roboczych, sporadycznie może się wydłużyć do 5 dni roboczych.

Wysyłka zabezpieczona w kopercie ochronnej.

Okładki na podręczniki:

Jeśli poszukujesz okładek, specjalnie dopasowanych do Twoich podręczników, kliknij tutaj.

Opis oferowanego przedmiotu:


Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 1
Autor/autorzy:

    Aleksandra Procner

WSiP
Oprawa: Miękka
Format: 14.5x20.5cm
Ilość stron: 256
Wydanie: 16
Rok wydania: 2007
ISBN:[zasłonięte]978-83-02789-5
EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]20278

    Opis

Książka jest przeznaczona dla uczniów, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz.

Autorka podaje w niej podstawowe przepisy sanitarno-higieniczne obowiązujące w zakładach żywienia zbiorowego oraz przepisy i normy obowiązujące w gospodarce żywnościowej. Charakteryzuje środki żywnościowe i metody ich utrwalania, omawia znaczenie analizy sensorycznej w ocenie jakości surowców i potraw, warunki i metody przeprowadzania oceny. Przedstawia procesy technologiczne stosowane w produkcji gastronomicznej. Szczegółowo omawia ocenę towaroznawczą i zastosowanie tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka oraz przetworów mlecznych w technologii gastronomicznej.


Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1

 
Zdjęcie przedstawia oferowany produkt.

Uwaga!

Towary oferowane na naszych aukcjach posiadamy w stałej sprzedaży, jednakże może wystąpić ich chwilowy brak, co może wydłużyć realizację zamówienia.

W celu upewnienia się, że oferowana na aukcji pozycja jest dostępna od ręki i możliwa jest jej szybka wysyłka prosimy kontakt.