Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz 1

04-06-2012, 8:32
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 27.90 zł     
Użytkownik agroswiat_pl
numer aukcji: 2345301681
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 5   
Koniec: 23-05-2012 23:01:34
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

Paczki wysyłane są w ekspresowym tempie.

Książki są dobrze zabezpieczane.

Wystawiamy faktury VAT oraz paragony fiskalne.

 

Zapraszamy do odwiedzenia naszych innych aukcji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Tytuł Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik cz.1
Autor Małgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka, Maria Konarzewska-Sokołowska
Wydawca REA
Rok wydania 2003
Liczba stron 220
Wymiary 190 X 250 mm
Okładka miękka
ISBN 83-7141-469-2

 

 

 

Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej

 

Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.

Część I podręcznika zawiera wiadomości dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii oraz prawa żywnościowego systemów jakości GMP, GHP, HACCP, objaśnia procesy technologiczne, zioła i przyprawy, tłuszcze, warzywa, ziemniaki, grzyby, mleko i jego przetwory, jaja i sosy zimne, zboża i przetwory zbożowe, sosy gorące, ciasta, owoce i desery.

Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz 1