Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM cz.1

20-01-2012, 0:01
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 27.50 zł     
Użytkownik babinskai
numer aukcji: 1997684108
Miejscowość Gliwice
Wyświetleń: 14   
Koniec: 13-01-2012 13:53:04
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

 Przedmiotem aukcji jest podręcznik

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM cz.1

Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej

Autor: Małgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka, Maria Konarzewska-Sokołowska

 

Numer dopuszczenia 46/03

Stron 218

Wydawnictwo REA

 

 

Książka jest nowa. Podręcznik zawiera wiadomości dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii oraz prawa żywnościowego, systemów jakości GMP, GHP, HACCP, objaśnia procesy technologiczne, zioła i przyprawy, tłuszcze, warzywa, ziemniaki, grzyby. mleko i jego przetwory, jaja i sosy zimne, zboża i przetwory zbożowe, sosy gorące, ciasta, owoce i desery.

 

                                                       

Wszelkie pytania proszę kierować na maila: [zasłonięte]@interia.pl
lub telefonicznie (32)[zasłonięte]231 43  w godz.  9.30 - 17.00  ( pon.-pt. )



TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM cz.1