Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Częś

28-01-2014, 23:33
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 46 zł     
Użytkownik ksiazkaland
numer aukcji: 3841753261
Miejscowość ŁÓDŹ
Wyświetleń: 6   
Koniec: 28-01-2014 23:27:42

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Aukcja dotyczy:


Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu kucharz


Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową i programem nauczania dla zawodu kucharz na poziomie technikum. Część pierwsza podręcznika zawiera wiadomości dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii, prawa żywnościowego, systemów jakości GMP, GHP, HACCP, objaśnia procesy technologiczne, przyprawy i zioła, tłuszcze, warzywa, ziemniaki, grzyby, owoce, mleko i jego przetwory oraz jaja. Właściwy dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptur pozwoli uczniowi na szybkie przyswojenie wiedzy teoretycznej i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że autorka uwzględniła w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
AutorMałgorzata Konarzewska
Oprawabroszura
WydawcaWSiP
ISBN[zasłonięte]978-83-14078-5
EAN978[zasłonięte][zasłonięte]21407
Ilosć stron340
Wymiary16,5x23,5
Data wydania2013
Zapraszam na pozostałe aukcje

Przed zakupem przedmiotu proszę o zapoznanie się z regulaminem dostępnym na stronie "O mnie".