Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3

20-01-2012, 0:22
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 28 zł     
Użytkownik Konarski_W
numer aukcji: 2003036510
Miejscowość Kraśnik
Wyświetleń: 9   
Koniec: 16-01-2012 09:40:02

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Avalon prezentuje:
Avalon
o nasregulaminkomentarzenasze aukcjeemail


Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 3 podręcznik

Krystyna Flis
Aleksandra Procner
WSIP
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3

Opis:

Oprawa: Miękka
Format: 14.5x20.5cm
Ilość stron: 256
Wydanie: 14
Rok wydania: 2010
ISBN:[zasłonięte]978-83-04165-5

W książce omówiono potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serowania potraw oraz charakterystykę kuchni polskiej, kuchni regionalnych i innych narodów, a także potraw dietetycznych.
Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.



zapraszamy do naszych sklepów allegro
książki - e-avalon
zabawki - e-avalon-zabawki



sprzedawca:

Księgarnia Avalon.pl
Włodzimierz Konarski
ul. Kościuszki 2
23-200 Kraśnik
tel.: (081)[zasłonięte]825 30

Mój stan
email: [zasłonięte]@avalon.pl
NIP - 715[zasłonięte]000-02
REGON - 430[zasłonięte]650
Nr konta: 41 1240 [zasłonięte] 2[zasłonięte]3951110 [zasłonięte] 230504

Avalon





#