Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2 Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej Małgorzata Konarzewska Barbara Zielonka Maria Konarzewska-Sokołowska REA Opis: Oprawa: Miękka Format: 19.0x25.0cm Ilość stron: 208 Rok wydania: 2009 ISBN: 83-7141-541-9 Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
zapraszamy do naszych sklepów allegro książki - e-avalon zabawki - e-avalon-zabawki
| sprzedawca:PPHU Włodzimierz Konarski Księgarnia AVALON ul. Kościuszki 2 23-200 Kraśnik tel.: (081)[zasłonięte]825 30
email: [zasłonięte]@e-avalon.pl NIP - 715[zasłonięte]000-02 REGON - 430[zasłonięte]650 Nr konta: 41 1240 [zasłonięte] 2[zasłonięte]3951110 [zasłonięte] 230504 |