Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 REA

20-01-2012, 1:23
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 34.90 zł     
Użytkownik Konarski_W
numer aukcji: 2021775485
Miejscowość Kraśnik
Wyświetleń: 6   
Koniec: 26-01-2012 13:52:28

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Avalon prezentuje:
Avalon
o nasregulaminkomentarzenasze aukcjeemail


Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2 Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej

Małgorzata Konarzewska
Barbara Zielonka
Maria Konarzewska-Sokołowska
REA

Opis:

Oprawa: Miękka
Format: 19.0x25.0cm
Ilość stron: 208
Rok wydania: 2009
ISBN: 83-7141-541-9

Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.



zapraszamy do naszych sklepów allegro
książki - e-avalon
zabawki - e-avalon-zabawki



sprzedawca:

PPHU Włodzimierz Konarski
Księgarnia AVALON
ul. Kościuszki 2
23-200 Kraśnik
tel.: (081)[zasłonięte]825 30

Mój stan
email: [zasłonięte]@e-avalon.pl
NIP - 715[zasłonięte]000-02
REGON - 430[zasłonięte]650
Nr konta: 41 1240 [zasłonięte] 2[zasłonięte]3951110 [zasłonięte] 230504

Avalon





#