|
|
Księgarnia
PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 24
tel. 501 [zasłonięte] 370
519 [zasłonięte] 288
504 [zasłonięte] 187
[zasłonięte]@tlen.pl
|
|
|
|
Książkę wysyłam listem poleconym lub
paczką w ciągu 1-3 dni roboczych po otrzymaniu wpłaty
na konto.
Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę
VAT.
W tytule
przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji.
Odbiór osobisty:
Księgarnia PIM, Tychy
ul. Jana Pawła II 24
|
|
|
|
Wpłata na konto:
Alior Bank
21 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 798709
|
|
|
|
Bez względu na ilość zakupionych książek
koszt przesyłki doliczamy tylko raz i wynosi on
maksymalnie 10 zł.
|
| |
Technologia
gastronomiczna z towaroznawstwem część 2 Podręcznik dla zawodu
kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole
zawodowej Konarzewska Małgorzata, Zielonka Barbara,
Konarzewska-Sokołowska Maria
wydawnictwo REA wydanie 2009
r. ISBN: 83-7141-541-9 Format: 19.0x25.0cm, 208
stron Oprawa: Miękka
Opis książki Technologia
gastronomiczna z towaroznawstwem część 2 : Podręcznik dla zawodu
kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole
zawodowej. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą
programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy
wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską
współczesną i kuchnie regionalne. Staranny dobór treści pod
względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą
ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi
na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak
i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki
uwzględniły w podręczniku standardy wymagań
egzaminacyjnych. |
|