Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 1 ZSZ

28-01-2014, 16:03
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 27.90 zł     
Użytkownik nowa-kw
numer aukcji: 3884176100
Miejscowość Płońsk
Wyświetleń: 2   
Koniec: 28-01-2014 15:48:56

Dodatkowe informacje:
Rodzaj: tradycyjny podręcznik
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2011
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

                       

 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem                            cz.1 ZSZ wyd. REA

 

 

  
 

 

Wydawnictwo: REA
Autor: Małgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka , Maria Konarzewska-Sokołowska 
ISBN: [zasłonięte]978-8341-469-5 
Ilość stron: 220
Rok wydania: 2011
Oprawa: miękka

 

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>14146

 

Nasza cena - 27,90 zł

 

Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część I podręcznika zawiera wiadomości dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii oraz prawa żywnościowego systemów jakości GMP, GHP, HACCP, objaśnia procesy technologiczne, zioła i przyprawy, tłuszcze, warzywa, ziemniaki, grzyby, mleko i jego przetwory, jaja i sosy zimne, zboża i przetwory zbożowe, sosy gorące, ciasta, owoce i desery. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.


PODRĘCZNIK JEST NOWY

 

Zapraszamy do zakupów

 

 

 
     
--

                                       Kontakt: [zasłonięte]@gmail.com | tel. (23)[zasłonięte]662-44