witam na mojej aukcji gdzie zawsze znajdziesz najtańsze książki :)
tym razem proponuję
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
część 1
Autor:
Małgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka, Maria Konarzewska-Sokołowska
Nr dopuszczenia MEN / rok 46/2003
Ilość stron: 220
FORMAT - 190x250 mm
Część I podręcznika zawiera: wiadomości dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii oraz prawa żywnościowego systemów jakości GMP, GHP, HACCP, objaśnia procesy technologiczne, zioła i przyprawy, tłuszcze, warzywa, ziemniaki, grzyby, mleko i jego przetwory, jaja i sosy zimne, zboża i przetwory zbożowe, sosy gorące, ciasta, owoce i desery. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Źródło opisu , strona wydawcy
w przypadku większych zamówień , proszę o maila to wystawię odpowiednią ilość na aukcji , RABATY
zobacz moje komentarze , posiadam wiele książek o tematyce "dom i ogród" , książki dostępne od ręki