Opis przedmiotuTechnologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej Oprawa: Miękka Format: 19.0x25.0cm Ilość stron: 208 ISBN: 83-7141-541-9 EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]14154 Indeks: 406[zasłonięte]01059KS Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
| Płatność Numer konta:74 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]3560002 [zasłonięte] 005088(Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski S.A.)
Wysyłka Towar wysyłamy zaraz po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie
NIE WYSYŁAMY ZA POBRANIEM !!!
Kontakt e mail: allegro_[zasłonięte]@poczta.internetdsl.pl MASZ PYTANIA DZWOŃ 84 [zasłonięte] 57 Godziny otwarcia: pon. - pt. 9.00 - 17.00 sob. 9.00 - 14.00 Sprzedawca: Spółka Handlowo Usługowa "ECU" Spółka z.o.o Adres: ul. Zamenhofa 9 22 - 400 Zamość |