Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna z towar. CZ.2 REA

20-01-2012, 1:06
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 33 zł     
Użytkownik ECU_ZAMOSC
numer aukcji: 2015563044
Miejscowość Zamość
Wyświetleń: 5   
Koniec: 22-01-2012 15:25:32
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


ECU_ZAMOSC

Najlepsza na Allegro aukcja takiego przedmiotu


 

Opis przedmiotu

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2

Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej

Oprawa: Miękka
Format: 19.0x25.0cm
Ilość stron: 208
ISBN: 83-7141-541-9
EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]14154
Indeks: 406[zasłonięte]01059KS

Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.



Płatność

Numer konta:74 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]3560002 [zasłonięte] 005088(Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski S.A.)




Wysyłka

Towar wysyłamy zaraz po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie


NIE WYSYŁAMY ZA POBRANIEM !!!

Kontakt

e mail: allegro_[zasłonięte]@poczta.internetdsl.pl

 

MASZ PYTANIA DZWOŃ

84 [zasłonięte] 57 

 

Godziny otwarcia:

pon. - pt. 9.00 - 17.00

sob. 9.00 - 14.00

 

Sprzedawca:

Spółka Handlowo Usługowa "ECU" Spółka z.o.o

Adres: ul. Zamenhofa 9

22 - 400 Zamość