Opis przedmiotu
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2
Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
Autor/autorzy:
- Małgorzata Konarzewska
- Barbara Zielonka
- Maria Konarzewska-Sokołowska
REA
Oprawa: Miękka
Format: 19.0x25.0cm
Ilość stron: 208
ISBN: 83-7141-541-9
EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]14154
Indeks: 406[zasłonięte]01059KS
Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
|
Płatność
Numer konta:74 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]3560002 [zasłonięte] 005088(Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski S.A.)
Wysyłka
Towar wysyłamy zaraz po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie
NIE WYSYŁAMY ZA POBRANIEM !!!
Kontakt
e mail: allegro_[zasłonięte]@poczta.internetdsl.pl
MASZ PYTANIA DZWOŃ
84 [zasłonięte] 57
Godziny otwarcia:
pon. - pt. 9.00 - 17.00
sob. 9.00 - 14.00
Sprzedawca:
Spółka Handlowo Usługowa "ECU" Spółka z.o.o
Adres: ul. Zamenhofa 9
22 - 400 Zamość
|