Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna z obs. konsumenta cz.1

08-02-2014, 23:55
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 13 zł     
Użytkownik agroswiat_pl
numer aukcji: 3930997009
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 2   
Koniec: 08-02-2014 23:45:29

Dodatkowe informacje:
Rodzaj: tradycyjny podręcznik
Stan: Nowy
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Nasze aukcje | Napisz do nas | O nas | Koszt wysyłki | Kontakt

Kontakt

E-mail: [zasłonięte]@agroswiat.pl

Telefony:

22[zasłonięte]226-67

512-[zasłonięte]-991

[zasłonięte]500-4567

Fax.: 22[zasłonięte]434-60
Formy płatności

Tradycyjny przelew na konto

Płacę z Allegro

Płatność przy odbiorze

Książki wysyłamy:

Pocztą Polską

Kurierem Opek

Nasze konta:

721[zasłonięte]200400[zasłonięte]20239[zasłonięte]364


501[zasłonięte]555811[zasłonięte]51500[zasłonięte]071

Koszt wysyłki

Bez względu na ilość zamówionych tytułów koszt wysyłki doliczany jest jednokrotnie i zależy od wagi książek.
Tytuł Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta cz. I
Autor Beata Mikuta
Wydawca FORMAT - AB
Liczba stron 124
Wymiary 145 x 205 mm
Okładka miękka


Podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Dopuszczony do użytku szkolnego, nr w zestawie (dopuszczenia) 81/98.


Spis treści

1. Wiadomości wstępne;

2. Działalność usługowa zakładów żywienia zbiorowego;

3. Zastawa i bielizna stołowa;

4. Zasady utrzymania czystości zastawy stołowej;

5. Technika noszenia tac i naczyń;

6. Zasady nakrywania stołów;

7. Zasady obsługi konsumenta;

8. Sposoby i technika podawania potraw i napojów;

9. Organizacja przyjęć okolicznościowych;

Wykaz literatury.

tech_zywnosci
Dziękujemy za odwiedzenie naszych aukcji!