Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta cz.1 Beata Mikuta - Format AB Opis: Wydawnictwo Format AB / ISBN: 83[zasłonięte]89184-8 / Wydanie I (1998) oprawa miękka, klejona Nr w zestawie (dopuszczenia) 81/98 124 str. 145 x 205 mm Podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Dopuszczony do użytku szkolnego, nr w zestawie (dopuszczenia) 81/98. Spis treści 1. Wiadomości wstępne; 2. Działalność usługowa zakładów żywienia zbiorowego; 3. Zastawa i bielizna stołowa; 4. Zasady utrzymania czystości zastawy stołowej; 5. Technika noszenia tac i naczyń; 6. Zasady nakrywania stołów; 7. Zasady obsługi konsumenta; 8. Sposoby i technika podawania potraw i napojów; 9. Organizacja przyjęć okolicznościowych;
zapraszamy do naszych sklepów allegro książki - e-avalon zabawki - e-avalon-zabawki
| sprzedawca:PPHU Włodzimierz Konarski Księgarnia AVALON ul. Kościuszki 2 23-200 Kraśnik tel.: (081)[zasłonięte]825 30
email: [zasłonięte]@e-avalon.pl NIP - 715[zasłonięte]000-02 REGON - 430[zasłonięte]650 Nr konta: 41 1240 [zasłonięte] 2[zasłonięte]3951110 [zasłonięte] 230504 |