Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA GŁOWACKA CZ.2

02-06-2014, 19:04
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 6 zł     
Użytkownik LECHITA116
numer aukcji: 4269246333
Miejscowość Poznań
Wyświetleń: 4   
Koniec: 02-06-2014 18:42:43

Dodatkowe informacje:
Opis niedostępny...
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

  • TYTUŁ: TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA. CZĘŚĆ II
  • ZAWIERA ROZDZIAŁY: DANIA BAROWE, WYPIEK CIAST, NAPOJE GORĄCE I ZIMNE, DESERY ZIMNE, GORĄCE I MROŻONE, POTRAWY DIETETYCZNE, PRZETWÓRSTWO OWOCOWO-WARZYWNE, KUCHNIE RÓŻNYCH NARODÓW, ANALIZA CHEMICZNA, ANALIZA TECHNOLOGICZNO-CHEMICZNA
  • AUTOR: IRENA GŁOWACKA, KRYSTYNA KRUKOWSKA
  • WYD. V
  • WYDAWCA: WYDAWNICTWA SZKOLNE I PEDAGOGICZNE
  • WARSZAWA 1982
  • SPOSÓB ŁĄCZENIA KARTEK: SZYTA
  • S. 470
  • STAN BARDZO DOBRY, KARTKI I BRZEGI KARTEK LEKKO ZŻÓŁKNIĘTE
  • KSIĄŻKA POCHODZI Z PRYWATNEJ KOLEKCJI
  • Z POWODÓW ZDROWOTNYCH WYSYŁAM PRZESYŁKI TYLKO W SOBOTĘ RANO, ZA UTRUDNIENIA PRZEPRASZAM

 

  • KOSZT WYSYŁKI TO WAGA KSIĄŻKI (WG CENNIKA POCZTY POLSKIEJ) + KOPERTA BĄBELKOWA 1,00 ZŁ

 

  • LIST EKONOMICZNY JEST NIEREJESTROWANY PRZEZ POCZTĘ POLSKĄ
  • 2