Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA GŁOWACKA CZ.2

19-01-2012, 14:42
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 12.50 zł     
Użytkownik LECHA116
numer aukcji: 2035327346
Miejscowość Poznań
Wyświetleń: 5   
Koniec: 13-01-2012 16:51:09

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 1982
Język: polski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

  • TYTUŁ: TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA. CZĘŚĆ II
  • ZAWIERA ROZDZIAŁY: DANIA BAROWE, WYPIEK CIAST, NAPOJE GORĄCE I ZIMNE, DESERY ZIMNE, GORĄCE I MROŻONE, POTRAWY DIETETYCZNE, PRZETWÓRSTWO OWOCOWO-WARZYWNE, KUCHNIE RÓŻNYCH NARODÓW, ANALIZA CHEMICZNA, ANALIZA TECHNOLOGICZNO-CHEMICZNA
  • AUTOR: IRENA GŁOWACKA, KRYSTYNA KRUKOWSKA
  • WYD. V
  • WYDAWCA: WYDAWNICTWA SZKOLNE I PEDAGOGICZNE
  • WARSZAWA 1982
  • SPOSÓB ŁĄCZENIA KARTEK: SZYTA
  • S. 470
  • STAN BARDZO DOBRY, KARTKI I BRZEGI KARTEK LEKKO ZŻÓŁKNIĘTE
  • KSIĄŻKA POCHODZI Z PRYWATNEJ KOLEKCJI
  • Z POWODÓW ZDROWOTNYCH WYSYŁAM PRZESYŁKI TYLKO W SOBOTĘ RANO, PRZESYŁKA DOJDZIE WE WTOREK, ZA UTRUDNIENIA PRZEPRASZAM
  • 2