Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna dla ZSZ czII

04-06-2012, 5:43
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 2.99 zł     
Użytkownik Ksiazki24h
numer aukcji: 2284235325
Miejscowość Szczecin
Wyświetleń: 10   
Koniec: 17-05-2012 10:36:30
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Kontakt

Telefon: 669 [zasłonięte] 109 669 [zasłonięte] 080
Email: [zasłonięte]@wp.pl
Gadu Gadu: 38[zasłonięte]904

Regulamin

1. Jeżeli przedmiot zostanie kupiony do godziny 14 zostanie wysłany tego samego dnia.
2. Przesyłki wysyłamy od razu po wyborze sposobu dostawy, jeżeli jego wartość nie przekracza 50 zł. Jeśli cena przekracza 50 zł - wtedy przesyłka zostanie nadana po przelewie.
3. Na wplate czekamy 14 dni od daty zakupu. Po uplynieciu tego okresu czasu sprawa zostaje zgloszona na allegro i z przykroscia wystawiamy negatywa.
4. Nie odpowiadamy za szybkość oraz rzetelność działania poczty lub firmy kurierskiej.
5. Możliwy jest odbiór osobisty w Szczecinie.
6. Wszystkie przesyłki wysyłane są w kopertach bąbelkowych lub odpowiednio zabezpieczone przed zniszczeniem.
7. Wysylka za pobraniem mozliwa po uprzednim uzgodnieniu dla osób z minimum 5 komentarzami pozytywnymi.
8. Wysyłka listem zwykłym na odpowiedzialność kupującego, gdyż zdarzają się zaginięcia listów. Z tego względu preferujemy przesyłkę poleconą.
9. Zajmujemy sie glównie sprzedaza uzywanych ksiazek, których stan widoczny jest na zdjeciu oraz staramy sie rzetelnie go opisac.

Wysyłka

List polecony priorytetowy: 9 zł
List polecony ekonomiczny: 8
List ekonomiczny: 6 zł
List priorytetowy: 7 zł
Paczka priorytetowa: 11 zł
Paczka ekonomiczna: 10 zł
E- Przesyłka: 8 zł
E- Przesyłka za pobraniem: 11zł
Przesyłka pobraniowa: 15 zł
Przesyłka pobraniowa priorytetowa: 18 zł
Przesyłka kurierska: 20 zł
Witam
Serdecznie zapraszam do zakupu:

Opis

Stan ogólny: dobry

Stan okładki: dostateczny plus

Stan stron: dobry

Tytuł: Technologia gastronomiczna dla ZSZ czII

Autor: A. Kopta, B. Luszczki

Stron: 495

UWAGA !!! - Nie odpowiadamy za listy zwykłe ze względu na możliwość zaginięcia listu. Wysyłka listem zwykłym na odpowiedzialność kupującego.
2 KRZ 17,04,12