Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA CZ.2 PODRĘCZNIK - REA

20-01-2012, 0:09
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 28.30 zł     
Użytkownik nemezir
numer aukcji: 2001852368
Miejscowość Rybnik
Wyświetleń: 7   
Koniec: 15-01-2012 12:24:46
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 



Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2
Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej



Małgorzata Konarzewska
Barbara Zielonka
Maria Konarzewska-Sokołowska
REA
Oprawa: Miękka
Format: 19.0x25.0cm
Ilość stron: 208
Rok wydania: 2011

*** 
Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. 
Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne. 
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
 
***
 
Książki nowe !
Do każdej następnej zakupionej książki w zamówieniu doliczymy tylko 1,50 zł koszt wysyłki.

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA CZ.2 PODRĘCZNIK - REA