Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna cz 2 -KMIOŁEK

20-01-2012, 0:36
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 33.60 zł     
Użytkownik ksiegar
numer aukcji: 2008778058
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 6   
Koniec: 19-01-2012 09:32:10
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Technologia gastronomiczna Część 2

ANNA KMIOŁEK


 

Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w zakresie technologii i towaropznawstwa pieczywa cukierniczego, mięsa zwirząt rzeźnych, dziczyzny, drobiu, a także ptactwa dzikiego, ryb i owoców morza. Opisano w nim także charakterystykę i technologie produkcji zakąsek zimnych i gorących oraz potraw półmięsnych i wegetariańskich.

Podręcznik dopuszczony do użytku szkolnego, numer dopuszczenia 10/2011

 

ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]21125

Numer wydania: I

Rok wydania: 2011

Liczba stron: 260

Format: B5-P

Oprawa: miękka

Nr aprobaty: 2011