Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna Cz. 2

20-01-2012, 0:08
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 31 zł     
Użytkownik agroswiat_pl
numer aukcji: 2037528748
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 19   
Koniec: 14-01-2012 18:53:47
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

Paczki wysyłane są w ekspresowym tempie.

Książki są dobrze zabezpieczane.

Wystawiamy faktury VAT oraz paragony fiskalne.

 

Zapraszamy do odwiedzenia naszych innych aukcji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tytuł Technologia gastronomiczna Cz. 2
Autor Anna Kmiołek
Wydawca WSiP
Rok wydania 2011
Liczba stron  260
Wymiary 170 x 240 mm
Okładka miękka
ISBN 978[zasłonięte][zasłonięte]21125

 

 

 

 

Podręcznik dopuszczony do użytku szkolnego, numer dopuszczenia 10/2011

 

Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w zakresie technologii i towaroznawstwa pieczywa cukierniczego, mięsa zwierząt rzeźnych, dziczyzny, drobiu, a także ptactwa dzikiego, ryb i owoców morza. Opisano w nim także charakterystykę i technologie produkcji zakąsek zimnych i gorących oraz potraw półmięsnych i wegetariańskich.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Technologia gastronomiczna Cz. 2