Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA CZ.1 PODRĘCZNIK - REA

20-01-2012, 0:13
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 26.30 zł     
Użytkownik nemezir
numer aukcji: 2001857118
Miejscowość Rybnik
Wyświetleń: 7   
Koniec: 13-01-2012 16:05:53

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Rok wydania (xxxx): 2011
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 



Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 1
Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej



Małgorzata Konarzewska
Barbara Zielonka
Maria Konarzewska-Sokołowska
REA
Oprawa: Miękka
Format: 19.0x25.0cm
Ilość stron: 220
Rok wydania: 2011
*** 
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. 
Część I podręcznika zawiera wiadomości dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii oraz prawa żywnościowego systemów jakości GMP, GHP, HACCP, objaśnia procesy technologiczne, zioła i przyprawy, tłuszcze, warzywa, ziemniaki, grzyby, mleko i jego przetwory, jaja i sosy zimne, zboża i przetwory zbożowe, sosy gorące, ciasta, owoce i desery. 
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
 
***
 
Książki nowe !
Do każdej następnej zakupionej książki w zamówieniu doliczymy tylko 1,50 zł koszt wysyłki.

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA CZ.1 PODRĘCZNIK - REA