Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna cz 1 -KMIOŁEK

20-01-2012, 0:37
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Najwyzsza cena licytacji: 30 zł      Aktualna cena: 30 zł     
Użytkownik ksiegar
numer aukcji: 2008778094
Miejscowość Tychy
Kupiono sztuk: 3    Licytowało: 1    Wyświetleń: 14   
Koniec: 19-01-2012 09:33:27
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Technologia gastronomiczna

Część 1

ANNA KMIOŁEK


Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum i szkoły policealnej kształcących w zawodach technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kucharz. Jest zgodny z obowiązującą podstawą programową i programem nauczania 321[10]/MEN/2009. Część 1 zawiera materiał nauczania z zakresu organizacji pracy, metod utrwalania i oceny sensorycznej żywności, a także towaroznawstwa i zastosowania w gastronomii przypraw, ziół, tłuszczów, warzyw i ziemniaków, grzybów, owoców, mleka, jaj i produktów zbożowych.

 

 

ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]21125

Numer wydania: I

Rok wydania: 2010

Format: B5-P

Oprawa: miękka