Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna cz 1 -KMIOŁEK

20-01-2012, 0:27
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 30 zł     
Użytkownik dyktanda-zbiory
numer aukcji: 2006153121
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 10   
Koniec: 17-01-2012 18:58:42

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

Technologia gastronomiczna

Część 1

ANNA KMIOŁEK


Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum i szkoły policealnej kształcących w zawodach technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kucharz. Jest zgodny z obowiązującą podstawą programową i programem nauczania 321[10]/MEN/2009. Część 1 zawiera materiał nauczania z zakresu organizacji pracy, metod utrwalania i oceny sensorycznej żywności, a także towaroznawstwa i zastosowania w gastronomii przypraw, ziół, tłuszczów, warzyw i ziemniaków, grzybów, owoców, mleka, jaj i produktów zbożowych.

 

 

ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]21125

Numer wydania: I

Rok wydania: 2010

Format: B5-P

Oprawa: miękka

 


******************************

***********

****