Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna Cz. 1

04-06-2012, 6:46
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 30 zł     
Użytkownik agroswiat_pl
numer aukcji: 2336173458
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 12   
Koniec: 20-05-2012 09:27:56
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Paczki wysyłane są w ekspresowym tempie.

Książki są dobrze zabezpieczane.

Wystawiamy faktury VAT oraz paragony fiskalne.

Zapraszamy do odwiedzenia naszych innych aukcji:

Tytuł Technologia gastronomiczna Cz. 1
Autor Anna Kmiołek
Wydawca WSiP
Rok wydania 2010
Liczba stron
Wymiary 170 x 240 mm
Okładka miękka
ISBN 978[zasłonięte][zasłonięte]21125

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum i szkoły policealnej kształcących w zawodach technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kucharz. Jest zgodny z obowiązującą podstawą programową i programem nauczania 321[10]/MEN/2009.

Część 1 zawiera materiał nauczania z zakresu organizacji pracy, metod utrwalania i oceny sensorycznej żywności, a także towaroznawstwa i zastosowania w gastronomii przypraw, ziół, tłuszczów, warzyw i ziemniaków, grzybów, owoców, mleka, jaj i produktów zbożowych.

Technologia gastronomiczna Cz. 1