Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA część 3 WSiP 041[zasłonięte]327Z

20-01-2012, 0:16
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 28.50 zł     
Użytkownik kolejowa7
numer aukcji: 2004140588
Miejscowość Rzeszów
Wyświetleń: 6   
Koniec: 16-01-2012 15:43:39

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

Przedmiotem aukcji jest:

 

PODRĘCZNIK

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA

Z TOWAROZNAWSTWEM

Część 3


autorzy: Aleksandra Procner, Krystyna Flis
wydawnictwo: WSiP
Podręcznik jest NOWY!!!

Pytania prosimy kierować na adres:

[zasłonięte]@tanie-podreczniki.eu

lub telefonicznie: (017)[zasłonięte]852 77 (w godz. 9.00-17.00)

ewentualnie gadu gadu #[zasłonięte]87463

Możliwy odbiór osobisty w Rzeszowie.

 

SPRAWDŹ INNE NASZE AUKCJE!!!

Przy zakupie większej ilości książek, za przesyłkę płacisz tylko raz !!!

ZAPRASZAMY !!!



TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA część 3 WSiP 041<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>327Z