Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna część 3 REA[zasłonięte]44119P

04-06-2012, 6:29
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 34 zł     
Użytkownik kolibra_pl
numer aukcji: 2289055584
Miejscowość Bielsko-Biała
Wyświetleń: 7   
Koniec: 19-05-2012 10:11:41
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA

Z TOWAROZNAWSTWEM CZĘŚĆ 3

Podręcznik do nauki zawodu kucharz w technikum i szkole policealnej

 

autor: M. Konarzewska

wydawnictwo: REA

rok wydania: 2011

rok dopuszczenia: 2009

ISBN:[zasłonięte]978-8344-119-2

stan: NOWY

płyta CD/DVD: NIE

 

Część 3 poświęcona jest potrawom półmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym i gorącym, deserom i napojom. Zaprezentowane zostały kuchnie różnych narodów oraz zasady przyrządzania potraw dietetycznych i organizowania przyjęć okolicznościowych. Liczne zdjęcia i schematy, tabele oraz receptury ułatwią przyswojenie wiedzy
teoretycznej.

 

 

Chętnie udzielimy odpowiedzi na wszelkie pytania:

bielsko-[zasłonięte]@kolibra.pl

tel: 33 [zasłonięte] 65

(pon-pt 9.00-17.00, sb 9.00-13.00)


Odbiór osobisty możliwy w BIELSKU-BIAŁEJ

pl. Wojska Polskiego 14

 

 Wszystkie wystawione książki posiadamy na stanie, szybka wysyłka w 24h! 

Przy zakupie większej ilości książek, za przesyłkę płacisz tylko raz!

ZAPRASZAMY!