Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna. Część 3. Kucharz, tech

28-01-2014, 23:30
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 42.10 zł     
Użytkownik ksiazkaland
numer aukcji: 3841759745
Miejscowość ŁÓDŹ
Zostało sztuk: 4    Wyświetleń: 2   
Koniec: 28-01-2014 23:31:48

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Aukcja dotyczy:


Technologia gastronomiczna. Część 3. Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego


Podręcznik zawiera materiał nauczania przedmiotu technologia gastronomiczna w zakresie produkcji zup i sosów gorących, deserów oraz napojów zimnych i gorących, a także napojów alkoholowych. Omawia znaczenie i wykorzystanie żywności wygodnej, funkcjonalnej i dietetycznej. Przedstawia potrawy regionalne Polski i charakterystyczne potrawy kuchni innych narodów, a także znaczenie i składniki posiłków codziennych oraz potrawy i organizację przyjęć okolicznościowych.
AutorAnna Kmiołek
Oprawabroszura
WydawcaWSiP
ISBN[zasłonięte]978-83-11911-8
EAN978[zasłonięte][zasłonięte]21191
Ilosć stron184
Wymiary17,0x24,0
Data wydania2011
Zapraszam na pozostałe aukcje

Przed zakupem przedmiotu proszę o zapoznanie się z regulaminem dostępnym na stronie "O mnie".